Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Şehitkamil Kaymakamı Abdül Kadir Duran, “ Gaziantep hareketli bir şehir. Gaziantep’in Şehitkamil İlçesine Kaymakam olarak atanmaktan dolayı çok mutluyum. Ayrıca nazik ziyaretlerinden ötürü Sayın Orhan Kızılaslan’a, Aslı Emektar’a ve Metin Aybey’e teşekkür ederim” dedi.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan ziyarete ilişkin, “Gaziantep’imize Şehitkamil Kaymakamı olarak atanan Sayın Abdül Kadir Duran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Gaziantep ve basın üzerine hoş ve samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Ayrıca Sayın Kaymakamımıza misafirperverliği için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Çağdaş Gazeteciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı ve Doğuş Gazetesi Genel Yayın Müdürü Aslı Emektar ise, “Şehitkamil Kaymakamı Sayın Abdül Kadir Duran’a misafirperverliği, göstermiş oldukları yakın ilgi, alaka ve ihtimam için teşekkür ederiz. Gaziantep üzerine hoş bir sohbet gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi