Büyük Birlik Partisi Gaziantep heyeti olarak Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan’a gerçekleştirilen ziyaret kapsamında, gündeme ve Gaziantep’e ilişkin konular konuşuldu.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan’ı ziyaret eden BBP İl Başkanı Mustafa Taşar, ziyarete ilişkin gerçekleştirdiği konuşmada, “Misafirperverliği ve hoş sohbeti adına Orhan beye teşekkür ederim. Gündeme ve Gaziantep’e ilişkin hoş bir sohbet gerçekleştirdik, istişarelerde bulunduk. Partimiz ve vatanımız için gereken gayreti göstermeye önem veriyoruz” dedi.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan ise, “Nazik ziyareti ve keyifli sohbeti için Mustafa Taşar’a teşekkür ederim. Gaziantep’i, gündemi, basını ve siyaseti konuştuk. Büyük Birlik Partisi Gaziantep teşkilatları kısmında bilgiler aldık. Fikir alışverişinde bulunduğumuz güzel bir gündem değerlendirmesi oldu” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi