Büyük Birlik Partisi Nurdağı teşkilatı olarak İl Başkanı Mustafa Taşar’a ziyarette bulunan heyet, Gaziantep gündemini, siyasetini ve teşkilatlanma yapısını konu alan bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında, seçim çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi Nurdağı Belediye Başkan Adayı Hasan Dilek, “Misafirperverliği ve kıymetli sohbetleri için İl Başkanımız Sayın Mustafa Taşar’a teşekkür ederim. Gündemi, Gaziantep’i ve siyaseti konuştuk, istişarelerde bulunduk. Büyük Birlik Partisi Nudağı teşkilatı olarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz” dedi.

Nurdağı heyetini ağırlayan Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı Mustafa Taşar ise, “Nazik ziyaretleri ve sohbetleri için Nurdağı Belediye Başkan Adayımız Hasan Dilek’e ve İlçe Başkanımız Ahmet Yılmaz'a teşekkür ederim. Gaziantep’i, gündemi, siyaseti konuştuk. Büyük Birlik Partisi Nurdağı teşkilatlanmaları kısmında bilgiler aldık. Fikir alışverişinde bulunduğumuz güzel bir gündem değerlendirmesi oldu” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi