Orhan Kızılaslan’a ziyarette bulunan Ünlü Bankacı ve Eğitimci Behzat Yıldırımer, “Orhan beye misafirperverliği adına teşekkür ederim. Gaziantep basının değerli isimlerinden olmasının yanı sıra çok iyi bir misafirperver. Hoş sohbeti, kıymetli fikirleri ile gündeme dair güzel değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

Merger Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Zorkişirçi, "Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan’a nazik misafirperverliği adına teşekkür ederim. Kıymetli sohbetleri ve güzel fikirleri ile birlikte ekonomiye ve gündeme dair konuştuk" ifadelerini kullandı. 

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan ise ziyarete ilişkin, “Ziyaretleri adına Yavuz ve Behzat beylere teşekkür ederim. Behzat bey çok önemli başarılara imza atmış ve sadece şehrimiz için değil Türkiye için de çok büyük bir değer. Yavuz bey ise ekonomi alanında başarılı çalışmaları ile Gaziantepli firmalara destek olmaya devam ediyor. Ziyaretleri ile beni çok mutlu etti, ayaklarına sağlık. İnce düşünceleri ve nezaketinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi