Aslı Emektar’a ziyarette bulunan Behzat Yıldırımer, “Aslı hanıma basına dair çalışmalarındaki başarıları, nezaketi ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Kıymetli ve güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Ekonomi ve ekonomi eğitimleri üzerine konuştuk” dedi.

Merger Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Zorkişirçi, "Çağdaş Gazeteciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı ve Doğuş Gazetesi Genel Yayın Müdürü Aslı Emektar'a nazik misafirperverliği adına teşekkür ederim. Kıymetli sohbetleri ve güzel fikirleri ile birlikte ekonomiye ve gündeme dair konuştuk" ifadelerini kullandı. 

Çağdaş Gazeteciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı ve Doğuş Gazetesi Genel Yayın Müdürü Aslı Emektar ise ziyarete ilişkin, “Ziyaretleri adına Yavuz ve Behzat beylere teşekkür ederim. Behzat bey, çalışmalarını ve başarılarını yakinen takip ettiğim çok önemli bir isim. Kendisi kariyerini müthiş başarılar ile doldurmuş, bilge bir kişilik. Halk Bankası’nda Müfettiş, Dışbank Merkez Şube Müdürlüğü, Union Bancaire Privee, Geneva, CEO/ Türkiye ve Türk Cumhuriyetleri Masası, Mersan Leasing, Yönetim Kurulu Üyesi, Yeditepe Üniversitesi, Öğretim Görevlisi, Azerbaycan Sanayi Bankası, Bakü, Yönetim Kurulu Üyesi , İş Yatırım,  Yönetim Kurulu Üyesi, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı YK Üyesi, Bank Ekspres Genel Müdürlüğü, ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği yaparak Türkiye ve Türkiye dışında Türk Cumhuriyetleri, Romanya ve Bulgaristan'da bulunan banka çalışanlarına eğitimler vermeye de devam ediyor. Merger Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Zorkirişçi ise Gaziantep'te ki firmalara çok önemli destekler sağlıyor. Ekonomik anlamda bilgilendirmeler ve danışmanlık vererek kurumlara başarı yolunda ışık tutuyor. Kendilerini başarılarından dolayı kutluyorum, nazik ziyaretleri için de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.