128 TAKIM 1 ŞAMPİYON

Hatice Lütfü Akcan Anadolu Lisesi ‘Okul Sporları’ faaliyetleri kapsamında adına bir başarı daha ekledi.  Gaziantep’te düzenlenen Genç Erkekler Futsal Müsabakalarında Şampiyon olan Hatice Lütfü Akcan’ın başarısını Okul Müdürü Zekiye Canan Erdem ve Okul Aile Birliği Başkan Vekili Mehmet Güzel açıklamaları ile dile getirdi.

Müsabakalar hakkında açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Zekiye Canan Erdem, “Öncelikle öğretmenlerimi ve öğrencilerimizi buradan bir kez daha kutlamak istiyorum. Okulumuz ve ilimiz adına güzel ve önemli bir başarı kazandılar. Şampiyonluk almak bizi eğitim ve spor alanında güzel bir şekilde motive etti. Hepimizin emeğine sağlık” ifadelerine yer verdi.

İL BİRİNCİSİ OLDULAR

126 takım arasında şampiyonluğa erişen Hatice Lütfü Akcan Anadolu Lisesi Aile Birliği Başkan Vekili Mehmet Güzel, “İlimiz Proje okullarından olan Hatice Lütfü Akcan Anadolu Lisesi 2022-2023 Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında İlimizde düzenlenen Genç Erkekler Futsal İl Birinciliği Müsabakalarında Şampiyon olmuştur. Hatice Lütfü Akcan Anadolu Lisesi Grubunu 1.sırada tamamlamış son 32 turunda Özel İstek Okullarını, son 16 turunda Ülgan Konukoğlu MTAL'i, Çeyrek Finalde Gaziantep Anadolu Lisesini, Yarı Finalde Gülşen Batar Anadolu Lisesini ve son olarak da Final Müsabakasında İl Özel İdare Anadolu Lisesini yenerek Gazi Şehrimizi Bölge müsabakalarında temsil etmeye hak kazanmıştır. Bu büyük başarıya imza atan Hatice Lütfü Akcan Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenleri Mesut Özdemir'i, Mehmet Ali Demir'i ve tüm sporcu öğrencilerimizi tebrik eder bölge müsabakalarında başarılar dileriz” şeklinde konuştu.

“ŞAMPİYONLUK YAKALAMAK BÜYÜK EMEK İSTİYOR”

‘Eğitimin ve eğitimcinin yanında yer almaya devam edeceğiz’ diyen Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan, “Eğitim ve eğitimin desteklenmesi çok önemli bir mevzu. Eğitim hayat boyu devam etmesi gereken temel bir ihtiyaçtır. Bu durum her toplumda gereksinim duyulması gereken bir olgu halini almalıdır. Elimizde bulunan imkanlar dahilinde hatta daha da ötesinde eğitimin ve eğitimcinin yanında yer almaya devam edeceğiz. Aydınlık nesiller için okuyan, sorgulayan, bakış açısı ve ufku geniş bireylere ihtiyacımız var, bu bireyler ise ancak eğitimle yetiştirilebilir. Hatice Lütfü Akcan Anadolu Lisesi bu kapsamda eğitimin yanına sporu da katarak büyük bir başarıya imza attı. 128 takım arasından şampiyonluğu yakalamak büyük emek istiyor. Okulumuz öğretmenlerini ve öğretmenlerini tebrik ederim. Bu bağlamda başarıyı basına taşımak isteyen ve bize başvuran Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Güzel beyefendiye teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi