İYİ Parti’nin Genel Başkan Meral Akşener’in liderliğinde milletin umudu haline geldiğini belirten İYİ Parti Basın Yayın ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hasan Alpdoğan, “ Türkiye resmen olmasa da fiilen bir seçim sürecine girdi. İYİ Parti olarak seçimlere daha güçlü, dinamik, heyecan dolu ekiplerle gitmek amacıyla ilçe kongrelerimizin ardından şimdi de il kongremizi yapacağız. Partimize olan ilgi kongremize de yansımaktadır. Büyük bir coşkuyla, demokrasi şöleni havasında geçecek olan il kongremize tüm partililerimizi ve partimize gönül verenleri davet ediyoruz” dedi.

PROGRAMIMIZ DA KADROLARIMIZ DA HAZIR

İYİ Parti’nin yapılacak ilk seçimlerde birinci çıkacağını vurgulayan İl Başkan Yardımcısı Alpdoğan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Ülkemizde ekonomiden dış politikaya, sağlıktan eğitime, adaletten tarıma hemen her alanda büyük sorunlar yaşanmaktadır. İYİ Parti’nin sorunları çözecek programı da kadroları da hazırdır. Milletin umudu olan partimiz, her kesimden vatandaşlarımızın desteği ile her geçen gün daha da büyümekte, iktidara koşmaktadır. İl kongremize olan ilginin yoğunluğu da İYİ Parti’nin tek umut haline gelmesinden kaynaklanmaktadır. Bugüne kadar sırayla; Tayfun Aygın, Halil İbrahim Demir, Mehmet Başaran ve Mehmet Çopuroğlu Pazar günü yapılacak olan genel kurulda il başkan adayı olacaklarını açıklayarak birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Tüm adaylarımıza başarılar dilerken, seçim sonucunda kazananın İYİ Parti ve Gaziantep olacağına inanıyoruz.”

ÖRNEK BİR KONGRE HEDEFLİYORUZ

22 Ocak 2023 tarihinde yapılacak İYİ Parti Gaziantep İl Kongresini İl Yönetimi ve Seçim Komisyonunun birlikte çalıştığını hatırlatan İl Başkan Yardımcısı Hasan Alpdoğan, “Yakın zamanda kaybettiğimiz merhum İl Başkanımız Celal Yıldırım’ın yönetimi olarak, onun anısına yakışır şekilde bir kongre çalışması yapıyoruz. Herkesi kucaklama konusunda tüm İYİ Partiye örnek teşkil etmiş çok değerli başkanımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz. İl Başkan Vekilimiz İzzettin Şahin, İl Seçim Komisyonumuz ve başkanı Mehmet Dağlı, İl Sekreterimiz Meral Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin hemen hepsine kongre çalışmalarında gösterdikleri yoğun çaba ve özveriden dolayı teşekkür ediyoruz. Tüm kongrelerimizde ana ilkemiz olan adil ve şeffaf bir kongre süreci için gereken tüm çaba gösterildi” şeklinde konuştu.

“MİLLETE BAŞBAKAN YAKIŞIR”

“Önce millet, önce memleket” diyen İYİ Parti olarak seçimlere kadar gece gündüz demeden sahada olacaklarını belirten Alpdoğan, “Milletimizin teveccühü ile İYİ Parti’yi Gaziantep’te birinci parti, Türkiye’de de iktidar yapacağız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde diyoruz ki; Devlete Adalet Yakışır. Devlete Ciddiyet Yakışır. Devlete Samimiyet Yakışır. Devlete Merhamet Yakışır. Devlete Cesaret Yakışır. Devlete Millet Yakışır. Millete Başbakan Yakışır” ifadelerine yer verdi. 

Editör: Haber Merkezi