SORUNLAR VE PROJELER MASAYA YATIRILDI

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ali Şahin, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantepli vekilleri Ankara’da, meclis çatısı altında buluşturdu. TBMM İdare Amiri Ali Şahin, mecliste gerçekleştirdiği ev sahipliğinde Gaziantep Modeli’ni yansıtarak örnek oldu.

Gaziantep’in sorunlarını istişare etmek ve gerçekleştirilen projelere yenilerini eklemek için toplanılan buluşmada; AK Parti Milletvekilleri Nejat Koçer, Müslüm Yüksel, Derya Bakbak, Mehmet Erdoğan, CHP Milletvekilleri İrfan Kaplan ve Bayram Yılmazkaya, MHP Milletvekilleri Muhittin Taşdoğan ve Sermet Atay, İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Filiz, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin TBMM’de bir araya geldi. Gaziantep’in iktidar ve muhalefet partili milletvekilleri, Vali Gül ve Başkan Şahin’in bir araya geldiği buluşma örnek bir davranış sergiledi.

Ankara’da ki buluşmaya ilişkin konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, “Gaziantep milletvekillerimizle TBMM çatısı altında verimli istişareler yaptık. Ev sahipliğinden dolayı Ali Şahin’e, katılım ve katkılarından dolayı tüm vekillerimize çok teşekkür ederim” şeklinde ifadelerine yer verdi. 

Editör: Haber Merkezi