ÇGD Başkanı Emektar’a ziyarette bulunan Uluslararası Uluslararası Afrikalı Yatırımcılar Derneği (AIC) Gaziantep Başkanı ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Sabiha Doğan, ziyaret kapsamında derneğin faaliyetlerini ve planlanan projelerini anlattı.

Doğan, ziyarete ilişkin gerçekleştirdiği konuşmasında, “Aslı hanıma nazik misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkür ederim. Kendisi de iş hayatında varlığını ortaya koymuş ve ispatlamış girişimci bir kadın bundan dolayı da ayrıca kendisini kutlarım. Yaşam alanlarımızı standartlarla sınırlamadığımız ve her sektörden hemcinslerimle karşılaştığım için mutluyum, alanında uzman bir isim olması da ayrı bir takdir kaynağı. Kendisine derneğimizin faaliyetlerinden ve amaçladığı projelerden bahsettim, fikir alışverişinde bulunduk. Gaziantep’i, tüm dünyaya tanıtmayı ve yeni pazarlar bulmayı içtenlikle istiyor ve bunun için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Çağdaş Gazeteciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı ve Doğuş Gazetesi Genel Yayın Müdürü Aslı Emektar ise, “Ziyaretlerinden dolayı Uluslararası Afrikalı Yatırımcılar Derneği (AIC) Gaziantep Başkanı ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Sabiha hanıma teşekkür ederim. Keyifli ve hoş bir sohbet gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi