İstediklerimizi elde etmek için çok çalışıyoruz. Çalışmalarımız sonucu istediklerimizi bazen elde edebiliyoruz bazense edemiyoruz. Peki ya size tüm isteklerinizi hayatınıza çekebileceğiniz mucizevi bir yöntemden bahsetsek? İşte o mucizevi yöntem manifest! Peki manifest nasıl yapılır?

Manifesting nedir?

Manifest, çekim ve inanç yoluyla yaşamınıza somut bir şey getirmektir yani düşüncelerinizin gerçekleşmesidir. Bununla birlikte, irade ve olumlu düşünceden daha fazlası tezahür eder. Tespit etmek, hissetmek ve deneyimlemek istediğiniz her şeyi düşünceleriniz, eylemleriniz, inançlarınız ve duygularınızla gerçeğe dönüştürmek, manifest için daha iyi bir tanımlama olabilir.

Manifest nasıl yapılır?

Türkçe’ye ‘tezahür’ olarak da çevrilen manifest kavramı veya çekim yasasına aşina olabilirsiniz. Bu kavram hayallerinizi gerçeğe dönüştürmekle ilgili olsa da arzu ettiğiniz şeylere doğru yapıcı adımlar atmanızı gerektirir. Bu nedenle, isteklerinizin siz uyurken anında veya bir gecede olmasını beklememelisiniz. Siz de bir şeyleri manifest etmek istiyorsanız, işin uzmanlarının bu tavsiyelerine kulak vermek isteyebilirsiniz…

Sınırlayıcı inançlarınızı fark edin

·         Hayallerinizi, hedeflerinizi, isteklerinizi ‘gerçekten’ hayatınıza ilk yapmanız gereken sizi geride tutan sınırlayıcı inançlarınızı terk etmeniz. Sınırlayıcı inançlar, kafanızın etrafında dönüp hedeflerinize ulaşamayacağınızı söyleyen düşüncelerdir ve hayallerinizi manifest etmenizi engelleyebilir.

Ne istediğiniz konusunda net olun

·         Sınırlayıcı inançlarınızdan sıyrıldıktan sonra yapmanız gereken ne istediğinizi bilmektir; bu, manifesting yolculuğunuzun temelidir. İstediğinizi elde etmek için, tam olarak ne istediğinizi bilmelisiniz!

İstediğiniz şeyin sizi nasıl hissettirdiğini tanımlayın

·         Ne istediğinizi detaylandırmanız kadar o isteğinizin sizi nasıl hissettireceğini de tanımlamanız çok önemli. İsteğinize ulaşmışçasına düşüncelerinizi dönüştürün ve gerçekten elde ettiğinizde oluşacak duygulara odaklanın.

Manifest kodları nasıl yapılır?

Şimdiye kadar, internet dünyasında muhtemelen Grabovoi numaralarını yani manifest kodlarını duymamış olabilirsiniz. Muhtemelen merak ediyorsunuz, Grabovoi sayıları nedir ve ne işe yarar? İşte, o manifest kodları…

Beklenmedik paranın akışı için sayı sekansı: 520 741 8

Ruhun iyileştirmesi için sayı sekansı: 9187948181

Aşk için sayı sekansı: 888 412 1289018