Elite bugün 6. sezonu ile Netflix'te. Yeni sezonda kadroya yeni dahil olan isimlerde var, ayrılanlar da. Üstelik bu sefer ayrılıklar kemik kadrodan. İşte 6. sezonda olmayacak olan Elite oyuncuları, yeni sezonunun konusu ve diziye dönen oyuncular...

ELİTE 6. SEZONUN KONUSU

6'ncı sezonun konusunda, "Samuel'in ölümünden sonra Las Encinas, geçmişin felaketlerini örtbas ederek yeni bir okul yılına girmeye çalışıyor. Ancak, sınıflardaki çatışma sistemik: Irkçılık, cinsiyetçilik, aile içi istismar veya LGTBİ-fobisi, bu sezon prestijli kurumun koridorlarında dolaşacak zor konulardan sadece birkaçı. Sistemi yönetenler bu sorunları ele almak için harekete geçmezlerse, bunu öğrencilerin kendileri yapmak zorunda kalacak" ifadeleri yer aldı.

6. SEZON İÇİN DÖNEN OYUNCULAR

André Lamoglia (Iván), Valentina Zenere (Isadora), Carla Díaz (Ari), Martina Cariddi (Mencía), Adam Nourou (Bilal) ve Manu Ríos (Patrick) yer alıyor. Kadroya yeni olarak Ander Puig, Carmen Arrufat, Álvaro de Juana, Ana Bokesa ve Álex Pastrana katılacak.

YENİ SEZONDA KİMLER YOK? ELİTE DİZİ OYUNCULARI

5'inci sezon finalindeki uçurumun ardından diziden ayrılan tek karakterin Itzan Escamilla tarafından canlandırılan Samuel olmadığı biliniyor: Omar Ayuso'nun canlandırdığı Omar, Claudia Salas'ın canlandırdığı Rebeka ve Georgina Amorós'un canlandırdığı Cayetana da Netflix'in basın açıklamasında yer almadı.

ELİTE KARAKTERLERİ: KİM HANGİ ROLDE? İŞTE, ELİTE 6. SEZON OYUNCULARI…

·         Georgina Amoros Rolü - Cayetana

·         Claudia Salas - Rebeca

·         Itzan Escamilla- Samuel

·         Omar Ayuso - Omar

·         Diego Martín - Benjamín

·         Carla Díaz (II) - Ari Blanco Commerford

·         Martina Cariddi - Mencía Blanco Commerford

·         Manu Ríos - Patrick Blanco Commerford

·         Pol Granch - Phillipe Florian Von Triesenberg

·         Adam Nourou - Bilal

·         Carloto Cotta - Cruz