Geçtiğimiz hafta faaliyete başlayan ve oldukça geniş poliklinik servisleriyle dikkat çeken Gaziantep Şehir Hastanesine randevu almak isteyenler ya da Gaziantep Şehir Hastanesinde randevusuz hasta bakımı yapılıp yapılmadığını merak eden hastalar veya hasta yakınları, arama motorlarında bu sorularına yanıt arıyor.

Gaziantep Şehir Hastanesi Genel Bilgiler

Bin 875 yataklı Gaziantep Şehir Hastanesi, geçen hafta itibariyle hasta kabulüne başladı. Hizmet vermeye başlayan Gaziantep Şehir Hastanesi’nde 335 poliklinik, 259 yoğun bakım yatağı, 30 diyaliz yatağı, 64 ameliyathane bulunuyor.

Türkiye’nin en büyük şehir hastaneleri arasından yer alan Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hiperbarik, Getat Merkezi, Yanık Ünitesi, Nükleer Tıp, Genetik Hastalıklar Tanı ve Tedavi Merkezi, İnme Merkezi, Perinatoloji Merkezi, Onkoloji Tanı Tedavi Merkezi, son teknoloji Tomoterapi ve Brakiterapi cihazlarıyla hizmeti sunulacak. Ayrıca hastanede Radyasyon Onkolojisi Merkezi, Kalp Damar Merkezi ve Faz 1 Araştırma Merkezi de yer alıyor.

Gaziantep Şehir Hastanesi Randevu Nasıl Alınır?

Gaziantep Şehir Hastanesi İçin Randevu almanın 2 yolu var.

Alo182’den Randevu alma

Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından Sağlık Bakanlığına bağlı Merkezi Hekim Randevu Sisteminin (MRHS) Alo182 çağrı merkezi aranır.
Alo182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. Kimlik Numarası verilir. Asistan vatandaş bilgilerini doğrular. Vatandaş randevu talebinde bulunduğu hastane, poliklinik ve hekim bilgilerinden en azından hangi polikliniğe gideceğini asistana bildirdikten sonra, asistan uygun tarih ve saat dilimlerini vatandaşa iletir.
Vatandaş seçimini yaparak randevusunu tamamlar. Ve Aldığı Randevudan 15 Dk önce hasta girişini yaparak tam saatinde çağrılarak tedavisini olur.

(Randevu saatinde 5 DK’lik sarkmalar olabilir.)

Web'den Randevu Alma

Vatandaşlar, Online Randevu Sistemi aracılığıyla da WEB’den randevu alabilmektedir.

Vatandaşlar, randevu almak istedikleri Hekim Randevu Sistemi kapsamında olan hastanelerin internet sitelerindeki Online Randevu linkine basarak, Vatandaş Giriş ekranından kayıt oluşturup randevu alabilmektedir.

Randevu Nasıl ve Ne Zamana kadar İptal Edilebilir.

Alo182 Aranarak İptal

Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından Sağlık Bakanlığına bağlı Alo182 çağrı merkezi aranır. Bu arama randevu zamanından en az 80 dakika önceye kadar yapılmalıdır.

Alo 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. Kimlik Numarası verilir. Asistan vatandaş bilgilerini doğrular.

Vatandaş iptalini istediği randevusunun, tarih ve zamanını asistana iletir. Asistan tarafından ilgili randevu iptal edilir.
Web’ten Online İptal
Hekim Randevu Merkezi Online Randevu ekranına T.C. Kimlik Numarası ve şifre ile giriş yapılmalıdır.

Randevu Geçmişi kısmına tıklayarak alınmış olunan tüm randevu bilgilerine erişilir ve Randevu iptal işlemi bu kısımdan yapılır.
Randevu iptali için Randevu iptal kısmına tıklayarak randevu iptal edilir

Gaziantep Şehir Hastanesi Devlet Mi Özel Mi?

Gaziantep Şehir Hastanesi Projesi, Sağlık Bakanlığı tarafından Kamu Özel İşbirliği modeli ile gerçekleştirilmiş olup Gaziantep ve çevre illere hizmet vermektedir.

Gaziantep Şehir Hastanesi Randevusuz Hasta Bakıyor Mu?

Gaziantep Şehir Hastanesi Acil Durumlar dışında Randevusuz Hasta Kabul Etmiyor

Gaziantep Şehir Hastanesi Ulaşım Nasıl

Gaziantep Şehir Hastanesine Çok Sayıda Büyükşehir Belediyesi Otobüsü ile Özel Halk Otobüsü ve Dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.