Ölümüne kaçış Sahil Güvenliğe takıldı

Muğla’nın Datça ilçesinde 15 kişilik lastik bot ile Yunanistan adalarına yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 25 düzensiz ve bir göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.

İHA
Haber albümü için resme tıklayın

Datça ilçesi açıklarında akşam saatlerde lastik bot içinde çok sayıda düzensiz göçmen tespit edildi. Sahil Güvenlik ekipleri hareket halindeki lastik botu durdurdu. 15 kişilik lastik bot içinde 25 düzensiz göçmen ve bir göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.

Yine Datça ilçesi açıklarında sabah saatlerinde Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen motoru sökülmüş lastik bot içinde 24 düzensiz göçmen kurtarıldı.

21 Eki 2023 - 16:40 Muğla- Gündem

Muhabir  İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Doğuş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Doğuş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Doğuş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Doğuş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.