Ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde ağır hasan alan Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.

AA
+3
Haber albümü için resme tıklayın

İlçe genelinde 844 binanın yıkılması için çalışma yürütülüyor.

Kaymakam Ali Cemal Altınöz, AA muhabirine, depremden ilçenin de önemli ölçüde etkilendiğini söyledi.

İlçe genelinde 844 binanın yıkılacağını aktaran Altınsöz, "Pınarbaşı kasabası ve köylerde 584, ilçe merkezinde ise 260 binamız ağır hasar aldı. Merkezdeki bütün yapıların yıkımı tamamlanmış olup kasaba ve köylerde ise 191 binanın yıkım işleri yapılmıştır. Ekiplerimiz ivedi bir şekilde binaların yıktırılması ve enkazın kaldırılması için çalışmalarını sürdürüyor." diye konuştu.

23 Eki 2023 - 11:54 Gaziantep- Gündem

Muhabir  Aa


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Doğuş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Doğuş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Doğuş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Doğuş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.