Hafta, hafta yukarı çıkabileceğimizi düşünüyorum

Gaziantep FK’nın tecrübeli isimlerinden Furkan Soyalp, Antalyaspor karşısında çok değerli 3 puan aldıklarını belirterek, takımın iyi yerlere iyi yerlere geleceğine inandığını ve hafta, hafta yukarı çıkabileceklerini ifade etti. 

Spor Merkezi
Spor Merkezi Tüm Haberleri

Soyalp, geçtiğimiz haftalarda evladını kaybeden eski yönetici Mesut Akın’a baş sağlığı dileklerini iletirken duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Soyalp; “Antalyaspor karşısında çok önemli galibiyet aldık ve kazandığımız için mutluyuz. Açıkçası 3 puan bizim için çok önemliydi, iyi çalıştık, rakibi de iyi analiz ettik. Son dakikalarda onlarda baskı kurmaya çalıştı ama biz daha çok sahada kaldık ve iyi mücadele ettik. Bu takımın daha iyi yerlerde olacağını düşünüyorum. Mücadelemizi sürdüreceğiz ve zamanla hafta, hafta yukarı çıkabileceğimizi düşünüyorum” dedi.

23 Eki 2023 - 21:55 Gaziantep- Spor

Muhabir  Spor Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Doğuş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Doğuş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Doğuş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Doğuş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.