Gaziantep İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Tepe ‘İlköğretim haftası’ münasebetiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda çelenk sundu.

Tatilin bitmesi ve okulların başlaması anlamına gelen ilköğretim haftası, her yıl okulların açıldığı ilk hafta yani eylül ayının 3. haftasında kutlanıyor. İlköğretim Haftası içinde eğitim ve öğretimle ilgili ilköğretim öğrencilerine etkinlikler düzenlendiğini dile getiren Tepe, “Bu haftada özellikle okula yeni başlayan öğrenciler için okulun ne denli güzel bir yuva olduğunu ve eğitimin nasıl güzel bir şey olduğu aşılanır. Okul ve eğitim sevgisiyle dolu bir yılın temelleri bu hafta içinde atılır. Yeni bilgiler, yeni dostluklar, güzel günler ve aydınlık fikirlere kavuşmak için ilköğretim haftası kutlanır” şeklinde konuştu.

Gaziantep İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Tepe, İlköğretim haftası münasebetiyle öğrencilerle bir araya geldi. Günün anlam ve önemi adına konuşma yapan Tepe, “Çocuklar, bu derin dünyanın en kıymetli incisi bilgidir. O inciyi en derinlerden çıkarmak için yılmadan birlikte yüzeceğiz” dedi.

Etkinliğin sonunda Gaziantep İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Tepe, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda çelenk sundu. (MERVAN SAK)