Pandemiden dolayı yaklaşık iki yıldır sahneden ve hayranlarından uzak olan sanatçılar, son iki aydır sahne almaya başladı. Türk pop müziğinin sevilen isimleri, şarkılarını Gaziantepli hayranlarına seslendirmek için Gaziantep Üniversitesi Mavera Açık Hava Sahnesi’nde sahne alacak.

Melike Şahin, Funda Arar ve Duman gibi sesler, Gaziantep Üniversitesi Mavera Açık Hava Sahnesi’nde sahne alacak. Pandemi yasaklarının gevşetilmesinin ardından, eğlenceye hasret kalan Gaziantepli müzikseverler, Eylül ayının son günlerinde sevdikleri sanatçılarla hasret giderme imkânı bulacak.

İlk Melike Şahin sahne alacak

Gaziantep Üniversitesi Mavera Açık Hava Sahnesi’nde hayranlarıyla ilk Melike Şahin buluşacak. Şarkıcı Melike Şahin, Gaziantep Üniversitesi Mavera Açık Hava Sahnesi’nde 23 Eylül Perşembe saat 21.00’de sahne alacakken, Türk pop müziğinin sevilen seslerinden Funda Arar da 24 Eylül Cuma saat 21.00’de aynı yerde hayranlarıyla buluşacak. Son olarak 24 Eylül Cuma saat 20.30’da ise sevilen gruplardan Duman Burç Park’ta şarkılarını hayranları için seslendirecek. (MERVAN SAK)

Editör: Haber Merkezi