Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı projesi olan ADEM projesi kapsamında Gaziantep Şehitkamil Kaymakamlığı bünyesinde 1 yıl önce kurulan Şehitkamil Aile Destek Merkezi, ilçe genelindeki kadınlara umut ışığı olmayı sürüdürüyor. Merkezde el emeğiyle üretilen malzemeler farklı satış noktalarında satılarak hem merkez hem de merkezde çalışan kadınlar kazanmaya devam ediyor.

Kadın El Emeği Satış Standı”nın bu haftaki durağı FORUM AVM oldu. AVM’de açılan stantta birçok ürün satılmak için sergilenirken, vatandaşların ilgisi de büyüktü. Ayrıca ADEM projesinin mimarlarından Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı da standı ziyarette bulunarak kadınlara destekte bulundu.

El Emeği Satış Turu 3. Haftasında

Çıksorut 3 numaralı ADEM Merkez Koordinatörü Psikolog Seda Atçı da stantta yer alarak birlikte çalıştığı kadınlara destek oldu. Psikolog Atçı’nın yatığı açıklamada, “Kadın El Emeği Satış Standımızda bu hafta durağımız FORUM AVM. El emeği satış turumuzda 3. Haftamızı tamamlamış bulunmaktayız. Halkımızın yoğun ilgisi, memnuniyeti ekip olarak bizi ve emek sahibi kadınlarımızı çok mutlu etti” dedi.

Birçok ürün var

Ürün yelpazemiz çok geniş olduğunu dile getiren Atçı, “Ev dekorasyon ürünlerinden, penye çantalardan, el emeği yöresel ürünlere kadar 50 ye yakın çeşidimiz mevcuttur. Vatandaşlarımız stantları ziyaret esnasında sadece bir ürün almış olmuyor. Aynı zamanda bir kadınımızın, bir ailenin hayatına dokunmuş oluyor. ‘Her Ürün Bir Hikâye’ diyerek yolumuza devam ediyoruz. Bu hafta 3-4-5 Eylül Forum AVM’de yer alıyoruz. Sonraki haftalarda ise pazarlara ineceğiz. Dolu dolu geçen satış turumuzda bize her an destek olan Sayın Kaymakamımız Ömer Kalaylı’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu. (ASLI EMEKTAR)

Editör: Haber Merkezi