SİYASET, İŞ, BASIN VE BÜROKRASİ CAMİASI NİKAHTA BULUŞTU

DÜZENLENEN NİKAH TÖRENİ İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

KAYA VE BAY AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Gaziantep’in sevilen siyasetçisi Büyük Birlik Partisi eski MKYK Üyesi, İl eski Başkanı İhsan Kaya ve eşi Elif Kaya’nın güzeller güzeli kızı Esma ile Sabiha ve Nuri Bay çiftinin yakışıklı oğlu Barış Bay, düzenlenen nikah töreni ile bir ömür mutluluğa ‘Evet’ dedi. Gaziantep’in siyaset, iş, basın ve bürokrasi camiası, Esma ve Barış çiftinin nikah şahitliğini yaptı.

Büyük Birlik Partisi kurucularından, Parti eski MKYK üyesi ve eski İl Başkanı İhsan kaya ve eşi Elif Kaya’nın Matematik Öğretmeni olan kızı Esma ile Sabiha ve Nuri Bay çiftinin Bilişim Uzmanı oğlu Barış Bay, Şahinbey Belediyesi Kongre ve Sanat Merkezinde düzenlenen muhteşem törenle dünya evine girdi. Genç çiftin nikah törenine Ankara başta olmak üzere birçok ilden siyasetçi, iş insanı ve partili katıldı. İhsan ve Elif Kaya çifti, nikah törenine katılan misafirlerle tek tek ilgilendi.

BOL ŞAHİTLİ NİKAH

Esma ile Barış çiftinin nikah şahitliğini BBP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, MHP Gaziantep Milletvekili Dr. Muhittin Taşdoğan, TEKSİF Genel Başkanı Nazmi Irgat, Kürşat Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Bay, Gazi Danışmanlık Genel Müdürü Ömer Yalın, İŞKUR İl Müdürü Siraç Ekin, Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkan Vekili Orhan Kızılaslan, Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Mustafa Taşar, Çağdaş Gazeteciler Derneği Şube Başkanı Aslı Emektar, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Berk, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Güzelbey, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Teymur, Ana Vatan Partisi İl Başkanı Vakıf Demir, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon BaşkanıAbdulkadir Gözegir, İpekyolu Haber sahibi Ali Duysak gerçekleştirdi. (NEVRE DUMAN)

Editör: Haber Merkezi