Gaziantep’in önemli iş insanlarından Bedrettin Bozgeyik ve Ayfer Bozgeyik çiftinin yakışıklı oğlu ile iş insanı Mecit Bozgeyik ve eşi Bilge Bozgeyik’in yeğeni Cengiz Bozgeyik ve Çetin Çam ve İlknur Çam çiftinin dünyalar güzeli Nurten, düzenledikleri muhteşem düğün töreni ile birlikteliklerini taçlandırdı. Düzenlenen düğün törenine Gaziantep’in önde gelen siyasetçileri, bürokrasi heyeti, iş dünyasından tanınmış isimler ve iki ailenin yakınları akın etti.

Bedrettin Bozgeyik ve Ayfer Bozgeyik çiftinin yakışıklı oğlu Cengiz ile Çetin Çam ve İlknur Çam çiftinin dünyalar güzeli Nurten, Shimal Deluxe Hotel’de düzenledikleri muhteşem düğün töreni ile birlikteliklerini taçlandırdı. Düzenlenen düğün törenine Gaziantep’in önde gelen siyasetçileri, bürokrasi heyeti, iş dünyasında tanınmış isimler ve ailelerin yakınları akın etti.

Düzenlenen düğüne sanatçı camiasının ünlü isimleri de katıldı. Vahdet Vural ve Hüseyin Fındık, Murat Fındık ve Murat Canseven gibi güçlü seslerin yer aldığı düğün, adeta bir şölen havasında geçti. Özellikle iki sanatçının güçlü sesleriyle seslendirdikleri türküler davetliler tarafından ilgiyle karşılandı.

Tören boyunca misafirlerine yakından ilgilenen Bozgeyik ailesi, gelen bütün davetlilere teşekkür etti. (ASLI EMEKTAR)

Editör: Haber Merkezi