İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kurmayları ile beraber Gaziantep’teydi. İYİ Parti Lideri Akşener, Nizip ve Oğuzeli ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde vatandaşlar ile sohbet ederek vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Akşener, gübre fiyatlarının yüksekliği nedeniyle çiftçilerin topraklarına gübre atamadıklarını söylemesi üzerine, “Şu anda iktidara sesleniyorum, birinci aşama geçti ama ekinler toprağı çatlatma durumundayken bedava gübre verin çiftçiye, en azından ikincisini atsınlar” ifadelerini kullandı.
Akşener,Nizip ilçesinde Sebze Hali Meydanı’nda vatandaşlar ile bir araya geldi. Burada konuşan İYİ Parti Lideri, “Bugüne kadar saha çalışmaları sırasında hiçbir zaman iktidar partisini yermedik, kendi partimizi de övmedik. Esnaf ziyaretlerimizde atanamayan gençlere, işçilere, yoksulluk sınırının altına düşmüş insanlara, çiftçiye dikkat çekmeye çalıştık. Halkın taleplerini kamuoyuna taşımaya gayret ettik ve bunda da başarılı olduk” dedi.

“1500-2000 lira emekli maaşı olmaz”
Düzenledikleri gezilerin büyük etki uyandırdığını söyleyen Akşener, “Bu gezilerin neticesinde, sizlerden aldığımız öneriler ışığında pek çok öneride bulunduk. Sonuç itibariyle bazıları görüldü, bazıları görülmedi ama milletin sesi olma gayretimizden rahatsız olanlarvar. Çünkü sesiniz gündeme geldiği zaman ağaların rahatı bozuluyor. O rahatı elbette elbirliğiyle bozmaya devam edeceğiz. Dün asgari ücret açıklandı, daha da iyi olabilirdi doların mevzusundan dolayı ama bizlerin sizden aldığımız bilgiler ışığında böyle bir açıklama yapıldı. Şimdi Nizip’in ortasından emekliler adına diyorum ki 1500-2000 lira emekli maaşı olmaz. Her emekli maaşının tümünü eşit şekilde asgari ücret kadar yapın” ifadelerini kullandı. (Ahmet Kuş)

Editör: Haber Merkezi