KAYMAKAM KALAYLI: “ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYOR, GAZİLERİMİZE DE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Gaziantep Şehitkamil Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Cerityeniyapan Aile Destek Merkezi-4 (ADEM) tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı düzenlendi. Merkezin düzenlemiş olduğu programa katılan Şehitkâmil Kaymakamı Ömer Kalaylı, “Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum“ dedi.

Gaziantep Şehitkamil Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi (ADEM) tarafından Cerityeniyapan 4 No’lu Merkezde 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlandı. Zaferin 99.yıl dönümünde tüm halkımızla birlik ve beraberliğimizin devamlılığıyla yine el ele olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kaymakam Kalaylı, “Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum” açıklamalarında bulundu.

İstiklal Marşı İşaret Dili Eşliğinde Okundu

Cerityeniyapan 4 No’lu ADEM Merkez Koordinatörü Sosyolog Rabia Akça, bir dakikalık saygı durusunun ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaparak programı başlattı.

Program Adem kursiyerlerinin hazırlamış oldukları marş-şiir gibi etkinlikler eşliğinde kutlandı. Kutlama programında merkez kursiyerlerinin duyarlılığı ve farkındalığı arttırmak amacıyla İstiklal Marşı’nın işaret dili sunumu köy halkı tarafından beğeniyle ayakta alkışlandı.

“Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim”

Cerityeniyapan Köyü Muhtarı Adnan Menderes Alanoğlu, Kaymakam Kalaylı’ya desteği ve katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Köyümüzde açılmış olan Adem Merkezinin sunduğu hizmetlerden dolayı tüm köy halkı adına emeği geçen herkese mutluluklarımı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kaymakam Kalayı Çocukları Yalnız Bırakmadı

Cerityeniyapan’da köy meydanına kadar uzanan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında Kaymakam Kalaylı, çocukların heyecanına ve sevinçlerine ortak oldu. Çocukların uçurduğu uçurtmalar gökyüzünde adete görsel bir şölen oluştururken anlamlı kareler ortaya çıktı. Program bitiminde kaymakam Kalaylı, merkezin kurs hizmetinden faydalanan kursiyerlere kurs bitirme sertifikalarını da takdim etti. (MERVAN SAK)

Haberin Video Linki:https://youtu.be/BPjQfEuMBC8

Editör: Haber Merkezi