BTP GAZİANTEP İL BAŞKANI ÖMER FARUK BOZTEPE VE BTP İL SEKRETERİ MEHMET ŞÜKRÜ ERBAY’DAN BAŞKAN KIZILASLAN’A ZİYARET

Boztepe: “Milli Ekonomi Modelimizi anlattığımızdan her partiden ve vatandaştan fevkalade bir teveccüh alıyoruz”

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Hilton Hampton BLT salonunda düzenlenecek olan 8. Olağan Gaziantep İl Kongresi’ne katılmak üzere Gaizantep’e geliyor.

BTP Gaziantep İl Başkanı Ömer Faruk Boztepe ve BTP İl Sekreteri Mehmet Şükrü Erbay gazetemize ziyarette bulundu. İl Başkanı Boztepe, “Biz bir sistem partisi olduğumuz için diğer partilerden farklı bir yol çiziyoruz” dedi.

BTP Gaziantep İl Başkanı Ömer Faruk Boztepe ve BTP İl Sekreteri Mehmet Şükrü Elbay, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan’ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında siyasette ve ekonomide gelinen süreç, mili ekonomi sistemi, partinin hedefleri ve amaçları konuşuldu.

“Biz sistem partisiyiz”

Biz sistem partisiyiz. Bu sistemi de 2013 yılında Rusya Duma’da kanunlaştırdı. Şu an Rusya, ‘Milli Ekonomi Modeli’ ile yönetiliyor. Biz diğer partiler gibi üç beş vaatle bu işi yapmıyoruz. Kapitalizmin temelinde Milli ekonomi modelini yıkan bir sistem vardır. Kapitalizm kaynaklar sınırlı, ihtiyaçlar sınırsız, der. Zaten bundan dolayı dünyada çıka bütün savaşlar o kaynakları ele geçirmek için çıkmıştır. Bunu yakan da tamamen Prof. Dr. Haydar Baş’tır. Haydar hoca, kaynaklar sınırsız, ihtiyaçlar sınırlı, diyor. Kısacası dünyanın bütün kaynaklarını sömüren kapitalizmi yıkmak amaçlı milli ekonomi sistemimiz mevcut. Rusya’nın yanında Çin de bu sistemi uyguluyor. Mesele üretmek değil. Önemli olan ürettiğini satmaktır. Ülkemizde ne kadar ürün varsa bu ürünlerle çarkı döndüreceğiz.

“Kapitalizm sistemini yıkmak için Milli Ekonomi Modelini getireceğiz”

Kapitalizm halkı sömürmek için para veriyor. 19 Milyon aile nüfusu var. Şu an bankalara borçlu sayısı 80 Milyonu geçmiş durumda. 20 Milyonun üzerinde icra dosyası var. Demek ki bugün her aileden bir kişinin icra dosyası var. Biz bunun üstesinden gelmek ve kapitalizm sistemini yıkmak için Milli Ekonomi Modelini getireceğiz. Bu modeli en son uygulayanlar Mustafa Kemal Atatürk ve Prof. Dr. Haydar Baş’tır. Bunun haricinde her zaman güçlü güçsüzü ezmiştir. Biz de oturup seminer verdiğimiz zaman insanlar bir umut veya ışık görüyorlar. Fakat toplum öyle bir noktaya geldi ki medyatik olduk. Medya neye evet veya hayır derse o konuya yöneliyoruz. Biz de bu modelimizi anlattığımızdan her partiden ve vatandaştan fevkalade bir teveccüh alıyoruz. Ayrıca ‘babamın partisi’ anlayışını toplum olarak aşamıyoruz. İnsanlar, oy verecek partinin hedefine, amacına ve politikalarına bakarak oy vermeli. Biz de bunu aşmak için çalışmalar yürütüyoruz. (MERVAN SAK)

Editör: Haber Merkezi