LİSTEYE BAKMADAN HASTANELERE GİTMEYİN!

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü, il merkezinde PCR testi numunelerinin alındığı hastanelerin listesini açıkladı. Buna göre vaka numune, yurtdışı tarama, yurtiçi tarama, toplu etkinlikler, SGK’lı çalışanlar ve öğretmen gibi 6 kategori belirlenerek hangi kategorinin hangi hastanede PCR testi yapacağı bilgisi paylaşıldı.

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü tarafından açıklanan listede 6 püf noktaya dikkat çekiliyor. Bu altı püf noktada hangi hastanenin hangi numune türünü aldığı belirtiliyor. Buna göre covid-19 belirtisi olanlar Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mücahitler Ek Binası, 25 Aralık Devlet Hastanesi, Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi, Şehitkamil Devlet Hastanesi, Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Gazi 120 Nolu Sosyal Tesisi, Güvenenler 140 Nolu sosyal tesisi, Pirsultan Sosyal Tesisi, Seyrantepe Sosyal Tesisi, Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi, Akkent Sosyal Tesisi, Çağdaş Sosyal Tesisi, Kurbanbaba Sosyal Tesisi ve Şahintepe Sosyal Tesisinde test yapabilir.

Yurt dışı tarama için Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mücahitler Ek Binası, 25 Aralık Devlet Hastanesi, Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi, Şehitkamil Devlet Hastanesi, Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini, yurt içi seyahat için, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi, Şehitkamil Devlet Hastanesi, Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Gazi 120 Nolu Sosyal Tesisi, Güvenenler 140 Nolu sosyal tesisi, Fıstıklık 149 Nolu sosyal tesisi, Pirsultan Sosyal Tesisi, Seyrantepe Sosyal Tesisi, Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi, Akkent Sosyal Tesisi, Çağdaş Sosyal Tesisi, Kurbanbaba Sosyal Tesisi ve Şahintepe Sosyal Tesisinde test yapabilir.

Toplu etkinliklere katılanlar, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi, Şehitkamil Devlet Hastanesi, Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Gazi 120 Nolu Sosyal Tesisi, Güvenenler 140 Nolu sosyal tesisi, Fıstıklık 149 Nolu sosyal tesisi, Pirsultan Sosyal Tesisi, Seyrantepe Sosyal Tesisi, Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi, Akkent Sosyal Tesisi, Çağdaş Sosyal Tesisi, Kurbanbaba Sosyal Tesisi ve Şahintepe Sosyal Tesisinde test yapabiliyorken, SGK’lı çalışanlar ise, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi, Şehitkamil Devlet Hastanesi, Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Gazi 120 Nolu Sosyal Tesisi, Güvenenler 140 Nolu sosyal tesisi, Fıstıklık 149 Nolu sosyal tesisi, Pirsultan Sosyal Tesisi, Seyrantepe Sosyal Tesisi, Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi, Akkent Sosyal Tesisi, Çağdaş Sosyal Tesisi, Kurbanbaba Sosyal Tesisi ve Şahintepe Sosyal Tesisinde test yaptırabilir.

Son olarak öğretmenler, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi, Şehitkamil Devlet Hastanesi, Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Gazi 120 Nolu Sosyal Tesisi, Güvenenler 140 Nolu sosyal tesisi, Fıstıklık 149 Nolu sosyal tesisi, Pirsultan Sosyal Tesisi, Seyrantepe Sosyal Tesisi, Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi, Akkent Sosyal Tesisi, Çağdaş Sosyal Tesisi, Kurbanbaba Sosyal Tesisi ve Şahintepe Sosyal Tesisinde test yaptırabilir. (MERVAN SAK)

Editör: Haber Merkezi