Şahinbey İlçesi, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Toplantısı, Gaziantep Valisi Davut Gül başkanlığında ilgili yöneticiler ve okul müdürlerinin katılımları ile gerçekleştirildi.

Gaziantep Valisi Davut Gül başkanlığında ilgili yöneticiler ve okul müdürlerinin katılımları ile gerçekleştirilen, Şahinbey İlçesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Toplantısında yüz yüze eğitim hazırlıkları ele alındı.

Şahinbey İlçesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Toplantısında ele alınan önemli konulardan biri de aşı olmayan veya aşısı tamamlanmamış öğretmenlerin PCR testlerini yapabileceği merkezleri arttırmak oldu.

Vali Gül konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Henüz aşısı tamamlanmamış öğretmenlerimize sağlık kuruluşlarına ilaveten Gazi 120 No’lu Sosyal Tesisi, Güvenevler 140 No’lu Sosyal Tesisi, Fıstıklık 149 No’lu Sosyal Tesisi, Pirsultan Sosyal Tesisi, Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi, Akkent Sosyal Tesisi, Çağdaş Sosyal Tesisi, Kurbanbaba Sosyal Tesisi Ve Şahintepe Sosyal Tesisi merkezlerde de ücretsiz PCR testi yapılacaktır” dedi. (MERVAN SAK)

Editör: Haber Merkezi