HİÇBİR İNSANIMIZI AYRIT ETMEDEN HER YERE HİZMET GÖTÜRÜYORUZ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kaleboynu, Ufacık ve Çimenli kırsal mahallelerinde yapımı tamamlanan asfalt çalışmalarını inceledi.

Gaziantep’te trafiklerde yoğun kuyruklar oluşması sonucunda şehir yetkilileri harekete geçerek yol çalışmaları başlatmıştı. Başlatılan yol çalışmaları hem şehir içinde hem de şehrin kırsal bölgelerinde hız kesmeden devam ediyor. Kaleboynu’da 4 bin 500 metre yol yenilenip yol genişliği 8 metreye ulaştırıldı. Çimenli ile Mülk kırsal mahallelerini birbirine bağlayan yolda 2 bin metrelik, Ufacık’ta ise 4 bin 300 metrelik yolun sathi kaplama çalışması tamamlandı. Yapımı tamamlanan yolların asfaltını yerinde inceleyen Başkan Şahin, hız kesmeden çalışmalarına devam ettiklerini ve ayrım yapmadan bütün vatandaşlara hizmet götürdüklerini ve götüreceklerini belirtti.

Yolsuz ve Susuz Hiçbir Yer Kalmayacak

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ‘yol medeniyettir su medeniyettir’ dedik. Yolsuz ve susuz hiçbir yer kalmayacak, dedik. Şimdi hamdolsun 20 yılın sonunda yerel kalkınmada hiçbir köyümüzü, insanımızı ayrıt etmeden, köylüyü şehirden şehirliyi köylüden ayırt etmeden her yere hizmet götürüyoruz ve pandemi sürecinde herkes dururken Gaziantep’i şantiyeye çevirdik. Elbette zaman olarak geç kalmış olabiliriz ama dünya olarak çok zor bir dönemden geçtik. Şimdi hızlı bir şekilde burada sıcak asfalt, köylerimiz için bir hayaldi ama Ak Partiyle birlikte ‘hayaldi gerçek oldu’ diyoruz. Şimdi arazi yollarını tamamlayan, köyler arası sıcak su yollarını, sıcak asfaltını yapan, şehirde huzuru, barışı ve kardeşliği temin etmek için çalışan bir ekibin içindeyim, başındayım. Bütün çalışma arkadaşlarıma, Fen İşlerime, başkan yardımcımıza, şube müdürlerimize ve oradaki çaycısından temizlikçisine kadar herkese teşekkür ediyorum” dedi. (ASLI EMEKTAR)

Editör: Haber Merkezi