Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz iki sezon kiralık olarak formasını giyen golcü futbolcu Muhammet Demir’in transferi konusunda kulübü İstanbul Başakşehir ve Muhammet Demir ile her konuda anlaşma sağladı.

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Futbol Kulübü, Başakşehir forması giyen 29 yaşındaki forvet oyuncusu Muhammet Demir’i 3 yıllık transfer ettiğini açıkladı.

Gaziantep Futbol Kulübü tarafından gelen resmi açıklamada, “Gaziantep Futbol Kulübümüz, geçtiğimiz iki sezon kiralık olarak formamızı giyen golcü futbolcu Muhammet Demir’in transferi konusunda kulübü İstanbul Başakşehir ve Muhammet Demir ile anlaşmaya varmıştır. Muhammet Demir, önümüzdeki üç sezon boyunca kırmızı-siyahlı armamızın başarısı için ter dökmeye devam edecektir. Muhammet Demir’e bir kez daha yuvasına hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz” denildi.

Geçen sezon kiralık oynamıştı
2020-2021 sezonunda kiralık olarak Gaziantep Futbol Kulübü’nde forma terleten Muhammet Demir, başarılı bir performans göstererek taraftarın gönlünü kazanmıştı. Demir, Gaziantep ekibiyle çıktığı 31 maçta 15 gol atarken 5 de asist yapmıştı. Transferin gerçekleşmesinin ardından Gaziantep Futbol Kulübü taraftarları sosyal medya üzerinden “Evine Hoş geldin Muhammet Demir” paylaşımlarında bulundu.

Editör: Haber Merkezi