Büyükşehir Belediyesi Yatırım ve İştiraklerden Sorumlu Daire Başkanı Ramazan Kurt’un oğlu Abdullah ile Devecioğlu ailesinin güzel kızı Kübra Erikçe MSM’de düzenlenen muhteşem nikah ile dünya evine girdi.

Gaziantep’in siyaset ve iş dünyası, Abdullah ve Kübra çiftinin nikahında bir araya geldi. Öğretmenlik ile başladığı kariyerinde, Büyükşehir Belediyesi’nde Daire Başkanlığına kadar yükselme başarısı gösteren Ramazan Kurt, oğlunun en mutlu gününde misafirlerle tek tek ilgilendi. Erikçe MSM’de düzenlenen nikah törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, Milletvekilleri Ali Şahin ve Mehmet Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanlarından ve konuşma metni yazarı Hamdi Kılıç, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün babası Cemil Gül, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek ile çok sayıda davetli katıldı.

ŞAHİTLER GÖZ DOLDURDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kıydığı nikahta; AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ali Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, OSB Başkanı Cengiz Şimşek, Hamdi Kılıç, Cemil Gül genç çiftin şahitliğini yaptı.

Editör: Haber Merkezi