Gaziantep’in tanınan hekimlerinden, sağlık camiasında uzun yıllar boyunca birçok başarılı işe imza atan ve Gaziantep halkı tarafından çok sevilen Uzm. Dr. Mehmet Sadrettin Haksal ile Aile hekimi Güldem Haksal’ın kızları Elif Nur Haksal Gaziantep’te eczane açtı.

Haksal Eczanesinin açılışı 5 Mart 2022 Cumartesi günü saat 11.00’de Mücahitler mahallesi Kudüs caddesi, Mücahitler Devlet Hastanesi ve Teymur Otel karşısında gerçekleşti.

Açılışa Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, MHP Gaziantep eski milletvekili ve İYİ Partili Mehmet Ay, Ak parti eski milletvekili Özlem Müftüoğlu, CHP eski milletvekili Mehmet Şeker, Medicalpark Gaziantep Hastanesi Başhekimi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof.Dr Ekrem Şahin, , Medicalpark genel müdürü Hayrullah Kubba ve Gaziantep Eczacılar Odası Başkanı Mehmet İrfan Demirci katıldı.

Görkemli bir şekilde yapılan açılışta Haksal ailesini sevenleri yalnız bırakmadı. Müzik eşliğinde karşılanan misafirler açılışta keyifli anlar yaşadı.

İstanbul Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu, eczane sahibi Elif Nur Haksal açılışta yaptığı konuşmada, ‘’Kadın girişimci olarak mesleğimde attığım ilk adım da beni yalnız bırakmayan aileme, dostlarıma, başkanlarımıza ve siz değerli basın mensubu arkadaşlara teşekkür ederim. Sağlıkçı bir anne, babanın evladı olarak yıllardır sağlık camiasının içinde büyüdüm. Çocukluktan beri hayalini kurduğum eczacılık mesleğini icra etmenin haklı gururunu yaşadığımı da belirtmek isterim. Memleketim Gaziantep için hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi. Gaziantep’in sağlık camiasında uzun yıllar boyunca birçok başarılı işe imza atan, sağlık camiasında ve Gaziantep halkı tarafından çok sevilen Uzm. Dr. Mehmet Sadrettin Haksal ise düzenlenen açılışta çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Kızımla gurur duyuyorum. Gaziantep’e hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi