Türk Sağlık Sen Gaziantep şubesine taze kan, Kemal Kazak’tan boşalan il temsilciliğine sevilen isim Mehmet Akmaz getirildi.
Türk Sağlık-Sen Gaziantep Şube başkanlığınını 5 dönemden bu yana başarılı bir şekilde yürüten Kemal Kazak’ın son yapılan genel başkanlık seçiminde Genel Başkan yardımcılığı getirilmesinin ardından Gaziantep Şube başkanlığına yönetim kurulu kararıyla Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma hastanesi mali ve idari işler müdürü Mehmet Akmaz getirildi.

Yaklaşık iki yıldan bu yana Gaziantep’in en büyük hastanesinin Müdürlüğü’nü başarılı bir şekilde yürüten Mehmet Akmaz’ın Türk sağlık Sen Gaziantep Şube Başkanlığına getirilmesi Üyeler ve sağlık camiası tarafından sevinçle karşılandı.
Türk sağlık Sen Gaziantep Şube başkanlığına getirilen Mehmet Akmaz aynı zamanda Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin de Müdürlüğü’nü de yapacağı öğrenildi.

Türk sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci Türk Sağlık-Sen Gaziantep İl teşkilatına görevlendirme yaparak şube başkanlığına Mehmet Akmaz’ı sahada ise sendikayı temsilen şube başkan yardımcılığına İnce Cumali Demir’i yetkilendiridi.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU
MEHMET AKMAZ
İNCE CUMALİ DEMİR
RAMAZAN ABBASOĞLU
MEHMET SAİT KARABIKCI
SERKAN KAYALI
ZEHRA DEMİR
AKIN NANE

Editör: Haber Merkezi