Türk Kızılay Şahinbey Şube Başkanı ve Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Sait Şahin, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı, Türk Kızılay Şahinbey Şube Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Aytek ile birlikte Türk Kızılay Şahinbey Şube Kurucular Kurulu üyesi, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaret sırasında Türk Kızılay Şahinbey Şube Başkanı ve Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Sait Şahin ve Türk Kızılay Şahinbey Şube Başkan yardımcısı Doç. Dr. Ali Aytek misafirperverliklerinden dolayı Başkan Kızılaslan’a teşekkür etti. Başkan Kızılaslan, gerçekleştirdikleri nazik ziyaretlerden dolayı Başkan Şahin ve Başkan Yardımcısı Aytek’e teşekkür ederek her zaman Kızılay’a desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Başkan Şahin ziyaret sırasında gerçekleştirdiği konuşmasında, “22. Şubat’ta gerçekleştirilecek kongremize bütün üyelerimizi bekliyoruz. Kongremizin camiamıza ve Şahinbey İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi