Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Tarık Töre ve Nizip Vergi Dairesi Müdürü İzzet Tahmisci 33. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Nizip Ticaret Odası’nı (NTO) ziyaret etti.

NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, NTO yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri tarafından karşılanan ve aralarında Gaziantep Vergi Dairesi Grup Müdürü Ali Cibik ve Ercan Yazar’ında bulunduğu heyet ile görüş alışverişinde bulunuldu.

Gerçekleşen ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, “Tüm vergi dairesi çalışanlarının ve vergi mükelleflerimizin vergi haftasını kutluyorum.” dedi.

Vergiler ile ülkenin kalkınmasına ve geleceğine yatırım yaptıklarını dile getiren NTO Başkanı Özyurt şunları ifade etti: “Toplumda vergi bilincinin gelişmesine yönelik tüm çalışmalara destek veriyoruz ve bundan sonra da her konu da destek vermeye devam edeceğiz. Vergi bilinci yüksek toplumlarda ekonomik kalkınma ve gelişme de aynı derecede seyretmektedir. Bizlerde Nizip Ticaret Odası olarak bu bilinçle hareket ederek çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ben bu anlamlı ziyaretleri için Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Tarık Töre ve heyetine çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

33. Vergi Haftası etkinlikleri vesilesiyle ziyaretler yaptıklarını belirten Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Tarık Töre ise sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Vergilerimiz kamu hizmetlerinin karşılanması ve hizmetlerinin kesintisiz sürdürülebilmesi için ülkemizin adına önem arz eden en sağlıklı kamu geliridir. Bu nedenle vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve toplumda vergiye gönüllü uyumun artırılması amacıyla Vergi Haftası etkinlikleri düzenlenmektedir. Mükelleflerimizin talepleri doğrultusunda sorun ve ihtiyaçlarına çözümler üretilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu vesile ile vergi yükümlülüklerini tam ve zamanında yerine getirerek ülkemizin gelişmesine katkı sağlayan Nizip Ticaret Odası üyelerine ve tüm mükelleflere teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından vergi sisteminde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili görüşler dile getirildi.

Editör: Haber Merkezi