İYİ Parti’nin yurt genelinde yaptığı ankete göre, son bir ay içerisinde oyunu en fazla arttıran il Gaziantep oldu.

İYİ Parti Gaziantep teşkilatlarının son aylarda gerçekleştirdiği yoğun çalışmalar anketlere yansımaya başladı. İYİ Parti Genel Merkezinin 81 il genelindeki yaptırdığı ankete göre, parti teşkilatları içerisinde son bir ayda oyunu en fazla arttıran il Gaziantep oldu.

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Celal Yıldırım, göreve geldikten hemen sonra il ve ilçe yönetim kurulları ile birlikte kolları sıvayarak sanki seçim varmış gibi çalışmalara başladı. Şehrin farklı bölgelerindeki esnaf grupları ve esnaf Odaları ziyaret edildi, vatandaşların sorunları dinlenildi ve İYİ Parti’nin ülke sorunlarına çözüm önerileri vatandaşla paylaşıldı. Bu süre içerisinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Gaziantep programının başarılı bir şekilde gerçekleşmesi de sağlandı.
İlçelere de ziyaretler düzenleyen İYİ Parti İl Teşkilatının çalışmaları her kesimden vatandaşın takdirini kazandı. İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Celal Yıldırım, yaptığı değerlendirmede, “Yoğun çalışma tempomuza ara vermeden devam ediyoruz. Milletin içinde, milletin yanında bir yönetim anlayışı ile hareket ediyoruz. KÜSGET’deki esnaf gruplarını, ilçelerimizi, şehir merkezindeki işyerlerini, STK’ları ve basın yayın kuruluşlarını ziyaret ettik. Bundan sonra da her kesimin sorunlarını dinlemek onlara İYİ Parti iktidarında nasıl çözümler getireceğimizi anlatmak için her zaman sahada olacağız. Tıpkı yarın seçim varmış gibi çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettireceğiz” dedi.

Vatandaşların İYİ Parti’ye olan güven ve desteğinin de gün geçtikçe arttığını söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Yıldırım, şöyle devam etti: “Türkiye iyi yönetilemiyor. Ekonomiden sağlığa, eğitimden yargıya kadar her alanda büyük sorunlarımız var. Yaptığımız gezilerde gördüğümüz tablo şu; Vatandaş artık AK Parti’den umudunu kesmiş. Vatandaş değişim istiyor. AK Parti’nin sorunları çözeceğine inanmıyor. Çünkü sorunun kaynağı olarak AK Parti’yi görüyorlar. İYİ Parti’ye de büyük bir teveccüh var. İYİ Parti olarak vatandaşın bu güvenini boşa çıkarmadan, ilk seçimlerde iktidara gelerek ülkemizin sorunlarını çözeceğiz.

Editör: Haber Merkezi