AK Parti 24, 25, 26. Dönem Gaziantep Milletvekili, AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Gaziantepli vatandaşlara müjde verdi.

AK Parti 24, 25, 26. Dönem Gaziantep Milletvekili, AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Gaziantepli vatandaşlara müjde üstüne müjde verdi. Nurdağı ile Gaziantep arasındaki bölünmüş yolla ilgili ihale sürecinin tamamlandığını ifade eden Tayyar, “Karayolları ile firma arasında sözleşme imzalandı, ödeneği hazır. Gaziantep’in yıllardır beklediği bu güzellik için başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Nurdağı ve İslahiye’deki verimli arazilerin sulanmasıyla ile ilgili proje hakkında da açıklamalarda bulunan AK Parti 24, 25, 26. Dönem Gaziantep Milletvekili, AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, “Verimli arazileri suyla buluşturacak şebekedeki ödenek sorunu aşıldı. 4 yıldır bürokratik katakulliyle ödeneği başka yere aktarıldığı için 1 metre boru döşenmeyen proje, bu yıl 120 milyon ödenekle başladı, borular sahada” dedi. (Tülay Kara)

Editör: Haber Merkezi