Mil- Sen Konfederasyonu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden öğretmenlerde olduğu gibi tüm kamu çalışanlarının toplu taşıma hizmetlerinden indirimli faydalanabilmesi talebinde bulundu.

Konuya ilişkin olarak Mil-Sen Konfederasyonu ve Mil-Bürosen Genel Başkanı Mücahit ÇELİK tarafından gerçekleştirilen talep metninde şu ifadeler kullanıldı.
“Bilindiği üzere Gaziantep’te Öğretmenlerimiz, Başkanlığınız uhdesindeki Toplu taşıma hizmetlerinden indirimli tarifeden faydalanmakta olup bu uygulamanız tüm Kamu Çalışanları nezdinde büyük memnuniyet uyandırmaktadır.

Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrıları üzerine Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak su ücretleri ile ilgili almış olduğunuz yüzde 14 indirim kararı Türkiye genelinde yankı bulmuş olup takdire şayandır.

Ekonomik koşullar nedeniyle zorlu bir sınavdan geçtiğimiz bu süreçte Gaziantep de Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapmakta olan bütün memurların temennileri de başkanlığınızın öğretmelere sunmuş olduğu toplu taşıma indirimlerinden kurum ve meslek grubu ayrımı yapılmadan bütün Memurların da faydalandırılmaları yönündedir.

Başkanlığınızca da uygun görülmesi halinde Gaziantep İli genelindeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapmakta olan bütün Memurların toplu taşıma araçlarından indirimli olarak yararlanabilmeleri hususunda talepte bulunuyoruz.”

Editör: Haber Merkezi