TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu 2022 yılı ilk icra kurulu toplantısı, TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşen Ahi’nin başkanlığında, Kurul Üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen toplantıda, her kesimden övgüler alan ve büyük ses getiren, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk başta olmak üzere önemli olumlu dönüşler alan Meyve Parkı Projesinin yansımaları değerlendirildi. Toplantıda, 2021 yılının son günlerinde gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliğinde Merve Parkı projesine verilen her desteğin Gaziantep adına da önemli bir kazanım niteliği taşıdığı vurgulanırken, proje kapsamında düzenlenen fidan dikimi etkinliğine katılan ve önemli desteklerde bulunan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Nurten Öztürk’e, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e, GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na ve Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye teşekkür edildi.
Toplantıda Meyve Parkı projesini daha da geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması adına TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulunun çalışmalarına devam edeceği vurgulandı.

Editör: Haber Merkezi