EPİAŞ 7. Olağan Genel Kurul toplantısı EPİAŞ’ın Maslak’ta bulunan yerleşkesinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve Hissedarların katılımıyla gerçekleşti.

Genel kurulda yapılan oylamada Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Gaziantepli Abdullah Tancan yeniden seçilirken, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği’ne Dr. Alparslan Bayraktar, Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Mehmet Ertürk, Mustafa Karahan, Muhammed Mahmut Er, Dr. Faruk Bostancı ve Dr. Talat Ulussever yeniden seçildi.

Yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Abdullah Tancan Genel Kurulda gerçekleştirdiği teşekkür konuşmasında, “Geçen sene hatırlayacağınız üzere üç projeyi sektörümüze ve ülkemize kazandırdık. Bu başarılarda EPİAŞ çalışanlarının yanı sıra enerji sektörümüzün ve piyasa katılımcılarımızın önemli katkıları oldu. Bütün bu gelişmeler ışığında, 2021 yılı için EPİAŞ’ın yılı oldu diyebiliriz. ” dedi.

Gerek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve gerekse EPİAŞ’ın, enerji sektöründe yapılacak olan tüm düzenleme ve projelerde enerji sektörünün tüm oyuncularının görüşlerini ve önerilerini dikkate aldığını ifade eden Tancan, çalışmalarını en geniş katılımla sürdürmeye devam ettiklerini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi