Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret eden Türkiye Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya; Ülke adına önemli bir adım attı. Ankara Büyükşehir Belediyesine yaptıkları ziyarette; “Kavga istemiyoruz, Uzlaşın, Çalışın” mesajı verildi.

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Prof. Dr. Orhan ARSLAN; “Yankı Dostluk Grubu bir sevgi ve iman ailesidir. Bu herkese örnek olacak bir birlikteliktir. İşin içerisine sevgi, saygı ve karşılıksız dostluklar giriyorsa her şeyi başarabiliriz. Sayın Başkanımız, sizleri değişim bekliyor. Sevgi saygı ve güven toplumu yaratmazsak hiçbir şey olmaz. Allah’ın isimlerinden biri selamdır. Siz insanlara selam olmalısınız, örnek olmalısınız. Selam; esenlik, barış, güvenlik, mutluluk, kurtuluş demektir. Siz Ankara’ya selam olur musunuz” dedi.

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerle dostluğun temsilcileri olmaya gayret ettiklerini ifade eden Türkiye Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya, “Bizler, Devletimizin başkentinde Dostluğun temsilcileri olmaya gayret etmekteyiz. Zalim dünyamızı yaşanabilir kılan yüce duygunun adı inanın ki, Dostluktur ve yaşatılan dostluklardır. Bugün mesaj vermeye geldik. Bizi örnek alın. Ankara siyasette birbirini yok etme yanlışına son vermeli, Kavga bitmeli ve herkes işine sarılmalıdır. Vatanını en çok seven, ülkesine en çok hizmet edendir. Unutmayın Ankara Dost olursa, Türkiye Dost olur. Türkiye Dost olursa bütün Dünya Al Yıldızlı bayrağımıza selam durur. Kenetlenmek ve lider ülke olmak, öncelikli milli ülkümüz ve mecburiyetimiz olmalıdır. Mansur Başkanımızdan herkesi kucaklayacak ve Ankara’yı dünya başkentleri arasına taşıyacak hizmetleri görmek istiyor ve bu yolda kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Gerçekleştirdikleri nazik ziyaretten ötürü Türkiye Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya’ya teşekkür eden, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Değerli Dostum Yavuz Kaya; bizleri dostluk grubunda birçok kere ağırladı. Türk insanının misafirperverliğini her zaman bizlere gösterdi. Güzel sohbetler ve fasıllarda bizleri birleştirdi, kaynaştırdı. İnşallah bu güzel hizmetleri artarak devam eder. Bizler Ankaralıların refahı, mutluluğu için ne yapmamız gerekir diye her zaman toplumun fikrine başvuruyoruz. Katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla tüm fikirlerden yararlanıyoruz. İnanın bizlerin aklına gelmeyen çok önemli katkılar da alıyoruz. Çünkü bir kişinin bir sorunu varsa, mutlaka onun için bir çözüm önerisi de vardır. Herkesi kucaklayan hizmet anlayışımızla hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında konuşan Siyasetin Duayen isimlerinden olan 59. Hükümet İçişleri Bakanı, AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi, 22-23-24. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili, VAKIFBANK Yön. Kurulu Başkanı Abdülkadir Aksu; “Başkent sizden hizmet bekliyor” dedi.

Ziyarete katılanlar ise şöyle oluştu: 59. Hükümet İçişleri Bakanı, Ak Parti Kurucular Kurulu Üyesi, 22-23-24. Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili, Vakıfbank Yön. Kur. Bşk. Abdülkadir Aksu, 15 Temmuz’un Kahraman Muğla Valisi Amir Çiçek, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Özen, ODTÜ Rektör Yrd. Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil, ODTÜ Rektör Yrd. Prof. Dr. Oğuzhan Hasançebi, Gazi Ün. Öğr. Üyesi Samsun Platformu Başkanı Prof. Dr. Orhan Arslan, Yargıtay 6. Ceza Dairesi Bşk. Hakim Erkan Öztürk, Yargıtay 15. Ceza Dairesi Bşk. Hakim Mehmet Berber, Sayıştay Daire Bşk. Nurşen Yapıcı, Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi Bşk. Hakim Tayyar Köksal, Tbp. Alb. Hüsamettin Sargın, Merhum Gün Sazak’ın Özl.Klm.Md. Em.Pilot Hüsamettin Korkmaz, ODTÜ Öğ. Ü. Dr. Funda Değirmenci, Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Gnl. Bşk. Yrd. Nahide Berker, Güreş Fed. Genel Skrt. Sultan Seyhan, TRT Daire Bşk. Musa Altun, SGK Başmüfettişi Mustafa Erden, Turtek İnş. Gnl. Md. Uğur Uzunoğlu, İşinsanı Sefer Lazoğlu, Av. Bahadır Köksal, İşinsanı Besim Kaya, İşinsanı Servet Kaya, İşinsanı Onur Günaydın, İşinsanı Mehmet Türkmen, Bilgisayar Mühendisi Ülkü Elif Kaya, Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencisi Alparslan Kaya.

Editör: Haber Merkezi