OSB TEKNOKENT tarafından düzenlenen “Yazılım Buluşmaları” etkinliği, yazılım özelinde geniş iletişim ve iş birliği ağlarının buluşacağı bir etkinlik olma özelliğini taşıyor. Yazılım sektörünün paydaşlarının katkıları ile yapılacak etkinlikte, yeni projeler geliştirmek için atölye çalışmaları da geliştirilecek. Etkinlik kapsamında, yurtiçi ve yurtdışından katılan 20’nin üzerinde davetli konuşmacı bilgi ve deneyimlerini paylaşacak. Gerçekleştirilecek panellerde; web ve mobil uygulamalardan, endüstriyel uygulamalara, oyun geliştirme süreçlerinden e-ticaret ve dijital dönüşüme kadar yazılım dünyasının mutfağı, yatırım fırsatları ve ürün/teknoloji trendleri üzerinde tartışmalar yapılacak.
Teknoloji tabanlı kuruluşlar bu etkinlikte buluşacak
Etkinliğin paydaşları arasında; start-up yatırımları için yeni adayları arayan; “Kalyon Ventures Capital, yazılım yetenek yönetimi konusunda uluslararası bir ağa sahip olan; “Kodluyoruz”, oyun ekosisteminin en önemli kesişim noktalarından birisi olan “Mobidictum”, e-ticaret ve dijital pazarlama kuluçka merkezi olan; “E-Kaldıraç”ın yanı sıra Gaziantep Bilişimci İş Adamları Derneği; “GABİAD”, Gaziantep Şubesi Bilgisayar Mühendisleri Odası, “The Game Circle”, “Fig Bilgi İşlem” gibi, yaptığı başarılı çalışmalar ile öne çıkan kuruluşlar yer alıyor.
Kayıtlar çevrimiçi olarak yapılacak
Yazılım sektörüne katma değer sağlayacak bir buluşma olarak tasarlanan etkinliğe katılım ücretsiz olup, kayıtlar; osbteknokent.com.tr/yazilimbulusmalari adresi üzerinden online olarak yapılabiliyor. Yazılım Buluşmaları” etkinliği 26 Mart 2021 Cumartesi günü Şehitkamil Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Editör: Haber Merkezi