Kurucu İbrahim Bezirgan ve Kampüs Müdürü Uğur Özeren öncülüğünde açılışa hazırlanan Girne Koleji Gaziantep Kampüsü Gaziantep’te eğitim alanında fark yaratmayı hedefliyor.
Uluslararası bir üniversitenin vizyonunu arkasına alarak yabancı dil eğitimine önem veren, öğretmenlerinin Girne Amerikan Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Sürekli Eğitim Merkezi tarafından verilen mesleki gelişim eğitimleri ile desteklendiği ve sertifikasyon ön koşuluna tabii olduğu Girne Koleji Gaziantep Kampüsü, yabancı dil eğitiminde en az iki dil yetkinliği olan, çoklu dil seçenekleriyle iletişim kurabilen, dünyayı anlayan ve kendini dünyaya doğru ifade edebilen dünya insanı yetiştirmeyi hedefliyor.

                Okul ile ilgili bilgi veren Girne Koleji Gaziantep Kampüs Müdürü Uğur Özeren okulun en dikkat çeken yönlerinden birisinin dinamik, modern ve evrensel olması olduğunu vurguladı. Özeren, ”Dünya kimliği gereklilikleri üzerinden eğitim anlayışımızı tanımlayarak dünya kimliği, etkili iletişim, bütünsel tasarım ve yaratıcı bakış açısı eğitim çerçevemizin anahtar kelimeleri olarak ön plana çıkmaktadır.” Dedi.
Özeren, “Girne Koleji Gaziantep Kampüsü olarak mesleki tutkunun yanı sıra araştıran, deneyen, yenilenen, sürekli öğrenmeye açık olan ve koşullar ne olursa olsun teknolojik imkânların gücünü iletişim gücüyle anlamlı kılan bir eğitimci profiliyle çocuklar için her zaman ilham verici olacağız.’ dedi.
 Heyecanlı, deneyimli ve gururlu olduklarını belirten Özeren eğitim ve öğretim alanında “Gaziantep için yeni bir dönem başlıyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi