Bizim vatan sevgimiz den ,milliyetciligimizden ,kendimize olan saygımızdan ve hatta çocuklarımıza olan sevgimizden dahi ciddi anlamda şüphem var.
Buda nereden çıktı demeyin lütfen yaşanan son olaylar gosteriyorki şuur dan uzak bir hayat sürmekteyiz,
Mülteci sorunu diz boyunu aşmış iken onu görmezden gelmek ve hatta
Bu ciddi konuyu
Politik bir koz olarak kullanmak gaflettir, boş milliyetçilik yapmayacağım kendimde yıllarca Yurt dışında yaşayan biri olarak bu işin akıbetini görmekteyim.
Zaten özellikle Yurt dışında yaşadığım için görebiliyorum, yaşadığım hatta vatandaşı olduğum, bütün haklarına sahip olduğum bir ikinci ülke var benim Hollanda
bunu neden anlatıyorum misafirliğin bir adabı olduğu gibi ,başka bir ülkede yaşamanın da bir adabı olmalı, bizim misafirlerde bu hak getire!
Arkadaş insanlar bazı mahallelerde sokağa çıkmaya korkar oldu bumu yani!
Hergun bir dövüş kavga ,hele soygun aldı başını gitti artık adamlar binaların giriş kapılarını sokup
Almaya başladı polis çaresiz, lokantalarda bakir kap kacak kalmadı çalındı yaziktir günahtır, az önce bahsettiğim vatandaşı olduğum Hollanda devletinde eğer yiyor ise bir hırsızlık yapında görelim!!!!
Peki burası neresi ringonun ahırımı?yapmayın, İnsanlar Zaten ekonomik olarak buhranda birde bu konularla tuz biber olmayın, insanlara düşman değiliz, yardım etmek güzel şey lakin insan kendi insanını görmezden gelmemeli .
Her zaman vurgulamaya özen gösteriyorum,
Bakın bu vatan bizim değil, bizim oyun alanımız hiç değil, bu vatan bizim çocuklarımıza olaysız, kavgasız, mümkünse borçsuz ,bağımsız bırakmak zorunda olduğumuz yerdir ,Bunu yapamazsak ,yani aldığımız gibi bırakamaz isek bize yazıklar olsun .
Kanaatim şu
Devletimiz güçlüdür ve bizi yönetmeye talip olanlarda henüz vatan millet sevgisi ziyadesiyle mevcuttur !!!
Yurtta sulh cihanda sulh demiş Mustafa Kemal Atatürk ne güzel demiş.