Bizi bu potada eriteceklermi ?
Yoksa bir yolunu bulup kurtulacakmıyız ?
Dezenformasyonun dibini yaşıyoruz, birçok değerlerimiz yitmis durumda ,insan ilişkilerimiz maddesel boyuttan bir türlü çıkamıyor, küçük sevgimiz ,büyük saygımız kalmadı, kınadığınız Avrupalıların yozlaşma bakımından bir adım önüne geçtik ,şu çok korktuğumuz yalan hayatımızın vazgeçilmezi oldu ve bunların hiçbirini görmeyecek kadar kör olduk.
Balkonda mangal keyfi yasak fakat karşımda duran belediyeye ait restoranın dumanı mahalleyi yutuyor,müziğin sesini çok açsan komsu rahatsız olur şikayet eder ama yine karşımdaki kafenin canlı müziğinden gelen ses yatak odamda beni uyutmuyor ,biz gastronomi kenti Gaziantep te yaşar iken,malesef yenebilecek düzgün ekmek bulamıyoruz bu kadar çok tezatın olduğu yerde yaşamak gerçekten çok zor neden bunları anlamakta zorlanıyoruz neden daha sade ama daha kaliteli bir hayat yeglemiyoruz yoksa bu cahilliğin işaretimi?
Geçen bir otobüs durağında bir resim gördüm dikkatimi çekti çok lezzetli bir katmer resmi altında Gaziantep şehrimizin lezzetlerinden olan katmeri denediniz mi diye soruyor sevgili büyük şehir belediyesi!!!!
Acaba belediye katmer dagitmayami başladı haberimiz yok halbuki daha önce bilmem şu kadar vatandaşımıza şu kadar bedava çorba dağıttık diye reklam atan aynı belediye degilmiydi ?
Bu neyin kafası? belediyeler halktan topladıkları paralar ile halka
Hizmet ederler bu onların bir lütfü değildir bunun karşısında başkan dahil olmak üzere bütün çalışanlar hak ettikleri maaşı alırlar....
Düzen budur ,sistem vardır insanlar sisteme dahil olurlar ve işleri bitince sistemden çıkıp giderler ,iyi hizmet verdilerse iyi anılır yoksa çok çabuk unutulur giderler ,seçenler seçtiklerini kendilerine patronluk, sahiplik yapsın diye değil hizmet etsin diye seçerler.