Sevdiğinizin saçını kim okşamak sevmek istemez ki bu ister annesi ister kızı isterse sevdiği kadın olsun fark etmez, mevzu olan sevmek eylemini uygulamak, peki ya o sevdiğiniz insanın o güzel saçlarından bir tel yemeğinizin içine düşüverir ise bak işte o zaman işler değişir bir anda huylanır tiksiniriz tabii çoğumuz.

Veya şöyle anlatayım hepimiz zeytin yağını veya tereyağını severek yer tüketiriz , şöyle yağlı yüzlü yemekler ne hoş olur değil mi?!

Peki ya bu yağdan bir damla olsun üzerimize dökülür ise ne olur? Tabi ya üzerimiz kirlenir ,batar, peki neymiş pislik herhangi bir şeyin olmaması gerektiği yerde olma durumudur aslında, bu maalesef bazı insanlar içinde geçerli olabiliyor, nitekim bugünlerde çok sık rastlanan bir durum bu, kimse olması gerektiği yerde değil gibime geliyor ne hikmetse!!!

O liyakat konularına falan girmeyeceğim zaten malumunuz çoğunuz olayın farkında.

Ama farkında olmak yetmiyor zamanı geldiğinde her şeyde olduğu gibi şöyle dip bucak bir temizlik yapmak gerekiyor bazen, bilirsiniz temizlik imandandır derler e bizde imanımızı güçlü tutalım ve temiz olalım değil mi ya!!

Artık anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az derler.