Gazetecilik mesleğime başladığım ilk günden bu yana, her zaman vatandaşlarımızın taleplerinin yerine getirtilmesi için yetkililer arasında köprü rolü oynadım.

Her zaman halktan yana oldum, halkın üzüldüğüne üzüldüm, sevindiğine sevindim ve derdine ortak oldum. Bugünde 3 mahallemiz cenaze işlemlerinin ve taziyelerin gerçekleştirilmesi için taziye evleri istiyor. Şimdi bunu yazmamak, yetkililere bu talebi iletmemek olmaz.

Gaziantep’in güzide mahallerinden olan Gümüştekin, Hoşgör ve Kolejtepe mahallelerinde ne yazık ki taziye evleri bulunmuyor. Mahalleliler sıcak-soğuk demeden cenaze ve taziye işlemleri için başka yerlere gitmek ya da sokak aralarında taziyeleri kabul etmek zorunda kalıyor. Malum şimdi kış aylarındayız, havalarda soğudu, şimdi bu mahalleliler ne yapacak?  Bir cenazeleri olursa bu soğukta mı taziye işlerini yapacak?

Şahinbey Belediye Başkanımızın bu konularda hassas olduğunu biliyorum. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun bu konuya duyarsız kalmayacağını düşünüyorum.

Bu mahallelerde ayrıca benim dikkatimi çeken ve mahallelilerin bir diğer önemli talebi ise sosyal tesisler…

Mahallede özellikle kadınlarımız başta olmak üzere gençlerde sosyal tesisin kendilerine çok büyük faydalar sağlayacağını düşünüyor. Eğitim alabilecekleri,  sosyal tesislerde sağlanan kurslarla ev ekonomisine küçükte olsa katkılar sunabileceklerini ya da sosyal ve kültürel kurslar sayesinde hayatlarını renklendireceklerini düşünüyorlar. Bu güzel talepler bence kayıtsız kalmamalı…

Başta Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu olmak üzere tüm yetkililerimize ve hayırseverlerimizden bu konuda destek bekliyorum. Kalın sağlıcakla…