Sanırım benim gibi ibret ve nefretle TV ekranlarından izlemişsinizdir. İstanbul’da İsmailağa cemaatine bağlı HİRANUR VAKFI kurucusu bir sapık, 6 yaşındaki kızını bir müridine imam nikahı ile nikahlamış ve 13 yaşında nişanlamış 14 yaşında da dünya evine sokmuş.

Bu adama ne demek gerekir gayet iyi biliyorum ama gerek terbiyem ve gerekse basın ahlakı nedeniyle sadece kafirin ta kendisi diyorum.

Bu iğrenç olayı TV ekranlarından ve gazetelerden izlemiş ve okumuşsunuzdur. İnanıyorum ki aynı tepkiyi ve daha fazlasını sizlerde vermişsinizdir. Zira kucağa alınıp sevilecek çağdaki bir çocuğa nikah kıyılıp babası belki de dedesi yaşındaki bir şahsı göstererek “ Bu senin kocan” denilmesi hangi ahlaka ve hangi dine sığar sizler söyleyin lütfen.

Böylesi sapıklara hem baba ve hem de bu kız çocuğuna nikah kıydıran sapığa ve de nikap kıyan cibilliyetsize daha fazla şeyler söylemek isterdim ama dedim ya terbiyem müsaade etmiyor.

Bu vahşetin neticesinin ne olacağını kimlerin hakim huzuruna çıkartılacağını doğrusu çok merak ediyorum. Ama kim bilir, belki de mahkeme bile olmaz ve de yaşantı böyle devam eder…