Rahat uyumak istiyorsanız eğer, önce Rahat bir yataktan daha önemli olan şeyin vicdan olduğunu bilmelisiniz, rahat uyku dürüstlük ister, vicdan insanı rahat bırakmaz eğer yalan söylerseniz, yoksa bir problem yoktur, yaşlılığın insana getireceği şeylerin başında fizyolojik olarak yaşlanmanın ötesinde iç hesaplaşmalar, pişmanlıklar yatar bunun büyük sebebi gençken ulaşılacak yol adına mubah görünen şeylerin çekinmeden yapılmasıdır, halbuki böyle yetiştirilmesek biraz daha doğrucu olsak mesela hani şu nefis dedikleri şeyle biraz baş edebilsek nasıl olur.

Zaman bir değirmen misali her şeyi öğütür iyi kötü her ne varsa içinde bakmaz içeriğine ama bir zaman değirme temiz girersek temiz çıkarız yani aslında bir bakıma kimlerle beraber isek yani sap mı, saman mı o çok önemli.

Çıkar uğruna sahtekâr bir hayat süren bunun adını zamane halleri koyan, yani o yeni sahte kimlik olan zamane insanlarından olmayıverelim.

Konuyu değiştirmek istiyorum size bir sorum var!

Sizce seferberlik, sadece savaş zamanında mı olur?

Hani bilirsiniz zor zamanlarda aklı başında aileler ve insanlar kenetlenirler değil mi?

Zor bir zamandan geçtiğimiz kanaatindeyim, peki birbirimize destek olma adına ne yapıyoruz?

Kim cevabını verebilir bu konuyu yorumları aldıktan sonra haftaya derin bir şekilde işleyelim, haftaya konumuz gönüllü seferberlik, sizde düşünün bende bakalım ortaya ne çıkacak

Bol paylaşımlı samimi ve içten bir ömür geçirmeniz insanlık için çok önemli.