Türkiye’de yayımlanan gazetelerin yüzde 90’ından fazlasını oluşturan yerel basın feryat ediyor. Bu feryadı sınırlı sayıda kurum ve oda duyuyor.

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Ticaret Odası’nın desteğinden bahsetmiştik. Yeri gelmişken GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve GTO Protokol Müdürü Ozan Emre Emrağ’a tekrar teşekkür etmek istiyorum.

Gaziantep’in en köklü odalarından olan Gaziantep Sanayi Odası, birçok konuda ilklere öncülük ederken, bizler yerel basın temsilcileri bu ilkleri gururla yazıyor ve yayınlıyoruz. Yerel basın olarak sesimizi duyurmaya çalıştığımız yazılarımıza sadece Gaziantep Ticaret Odası ve Gaziantep Sanayi Odası yanıt verdi. Oturup düşünüyoruz, kağıt masrafları, baskı maliyetleri, yükselen fiyatlar belimizi büktükçe büküyor. Bizler her zaman yereldeki bütün vatandaşların, bütün kurum ve kuruluşların sesini duyurduk ve yanında olduk. Şimdi söz konusu biz olduğumuzda sesimize ses olan bir oda daha bizlerin elinden tuttu: Gaziantep Sanayi Odası.

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi; yalnız olmadığımızı, bu zorluktan hep birlikte çıkacağımızı söylüyor ve ekliyor ‘Yerel basın halkın sesi, bu sesi duyuyoruz’… Gaziantep Sanayi Odası Genel Sekreteri Kürşat Göncü, Gaziantep Sanayi Odası Basın Yayın Sorumluları Hanifi Özer ve Bünyamin Acar verdiği motive ve destekler ile ayakta durmamızı sağlıyor. Gaziantep Sanayi Odası’na zor günümüzde desteklerini esirgemedikleri için sonsuz teşekkürler…

Ve son olarak eklemek istiyorum; sesimizi duyan başka birileri var mı, yoksa yola bu odalarla mı devam edeceğiz?