Suriyeli kaçakların sigortasız ve de kaçak olarak düşük ücretlerle çalışması nedeniyle, iş bulamayan vatandaşlarımızın sayısı gün geçtikçe artarken, gönderilsin gönderilmesin tartışması akıllara geldi. Zira bir ay önce bunlar davul zurna ile gönderilmeli diyen CHP lideri Sayın Kılıçdaroğlu’ na karşılık Sayın Cumhurbaşkanı, göndermeyeceğiz demişti.
İşte ne olduysa bu bir ay içerisinde Sayın Cumhurbaşkanı şimdi de bunları onurlu olarak göndereceği, bu konuda çalışmalarımız var, deyiverdi.
Ülke ekonomisinin çöküntü içerisinde olduğu, gelen zamlarla vatandaşın psikolojisinin bozulduğu bu günlerde Sayın Cumhurbaşkanının bu açıklaması, sanırım benim olduğu kadar herkesi de
Memnun etmiştir.
Sahi ne oldu da Sayın Cumhurbaşkanı, önceleri misafirperliği tutmuşken, neden bugün bu kaçakları gönderme hazırlığı içerisinde acaba?
Halkın arasına girmemekle itham edilen Sayın Cumhurbaşkanı, acaba danışmanları ile bu konuyu görüşüp tartıştıktan sonra mı bu karara vardı?
Kim bilir belkide kısa sürede olmasa bile bu kaçaklar, onurlu veya başka türlü ülkelerine gönderilir de bizler de rahat bir nefes alırız. Zira artık bun kaçaklar millete kınağ getirmeyebaşladı bile…