Yılmaz, ‘’ 2024 Yerel seçimlerinde de inşallah Büyük bir zaferle kazanacağımıza inancımız tam. Bu seçimler içinde; Cumhurbaşkanımızın çizdiği yolda kararlılıkla çalışmalarımıza başladık’’ dedi.
2024 yılı Mart ayında yapılması beklenen Yerel Seçimler öncesi AK Parti’de seçim startı verildi. AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, 14 Mayıs ve 28 Mayıs Seçimlerinde Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek veren vatandaşlara teşekkür etti, Yerel Seçimlere ilişkin çalışmalara ise başladıklarını duyurdu.
İNANCIMIZ TAM
Başkan Mehmet Yılmaz ‘’Büyük Zafer günü olan, Ülkemizin Gelecek 100 yılı ve kader seçim günü olan 14 Mayıs ve 28 Mayısta; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakımıza gönülden desteklerini esirgemeyen Tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkürü borç biliriz. 2024 Yerel seçimlerinde de inşallah Büyük bir zaferle kazanacağımıza inancımız tam. Bu seçimler içinde; Cumhurbaşkanımızın çizdiği yolda kararlılıkla çalışmalarımıza başladık’’ ifadelerini kullandı. Ayhan Duman