Çamaşır Makinesi Motorundan Enerji Üretiliyor Çamaşır Makinesi Motorundan Enerji Üretiliyor

Ramazan ayı süresince Gaziantep Yeniden Refah Partisi İl Gençlik Kolları Başkanlığı öncülüğünde yürütülen “İftara Refah’la Ekmeğimizi Bölüşelim, Hayırda Birleşelim” projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler, Gaziantepli vatandaşların takdirini kazandı. Refah Partili gençler, Trafik yoğunluğu nedeniyle iftara yetişmeye çalışanlara iftariyelik kumanya ikramında bulundu.

Erbakan'ın Selamını İlettiler

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın selamını Gaziantep’in çeşitli mahallelerindeki vatandaşlara ileten Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları, Ramazan ayında gerçekleştirdikleri ziyaretlerle yardımda bulundu. Sokak sokak, ev ev dolaşan gençler; ekonomik zorluklar içinde yaşayan dar gelirli vatandaşlara gıda ve ekmek yardımında bulundu. Geçim sıkıntısı yaşayan ailelerin çocuklarını da unutmayan gençlik kolları üyeleri, cami ve toplum geleneklerini yaşatmak amacıyla çeşitli ikramlarda bulundu. Pamuk şeker gibi çocuklara yönelik sürprizlerle miniklerin yüzünü güldüren ekip, aynı zamanda milli ve manevi değerlerin önemini de vurguladı.  

Refahlı Gençler 1

Gaziantep Gençliğine Değer Veriyoruz

Yeniden Refah Partisi Gaziantep Gençlik kolları başkanı Durdu Başkuş "Gaziantep İl Gençlik Kolları olaraktan, şehrimizin gençlerinin ihtiyaç duydukları var sayılmak ve değerli oldukları hissiyatının farkındalığını önemseyerek çıktığım, bu mühim vazifenin onurunu taşımaktayız. Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Gençlik Kollarına artan talep ve önem bizleri gururlandırmanın ötesinde bir yere taşımış olup, bu vakitten itibaren şehrimiz gençleri adına rol model olmuş olmamızın gereğini yapacağız." İfadelerine yer verdi.

Kaynak: Tülay Kara